De Maanvallei, een magische reis

29.95 euro
  • 'Fantasie is alles' - Albert Einstein
  • 'Verbeelding is de taal van de ziel' - Albert Einstein
Klik hier om het boek meteen te bestellen

Bekijk hier de boektrailer op YouTube.

Wist je dat de wereldberoemde natuurkundige Albert Einstein fantasie belangrijker vond dan kennis? Hij leerde ons dat kennis en logica je kunnen brengen van punt A naar punt B maar dat fantasie nog veel krachtiger is en je overal naartoe kan brengen. In die zin werkt fantasie als een teletijdmachine, als een portaal naar nieuwe en ongeziene werelden. Naar plaatsen waar alles mogelijk is!

In De Maanvallei maken kinderen een bijzondere reis, een reis waarin de kracht van hun fantasie centraal staat en waar magische wezens ook echt bestaan. Ze leren hun eigen wereld te creëren met de kracht van hun gedachten en laten zich verwonderen door de schoonheid van de natuur. Ga jij mee op ontdekking?

Je kan het boek bestellen door op onderstaand formulier je gegevens in te vullen. Je ontvangt dan op dezelfde dag nog een mailtje van ons met onze betalingsgegevens. We hebben echter nog geen online betalingssysteem. We weten dat als je het boek aankoopt via bol.com, libris.com of andere websites, je dan meestal de verzendkosten niet moet betalen. Wij vragen wel om de verzendkosten te betalen. Koop je het boek via ons dan krijg je echter een gesigneerd exemplaar, een postkaartje van de Maanvallei en steun je ook nog eens onze volgende projecten zodat we mooie dingen kunnen blijven maken.

"Mama, het is misschien wel het mooiste kinderboek dat ik ooit heb gelezen", zegt Elena (10 jaar) uit Turnhout
Lees verder

Toen ik *De Maanvallei – Een magische reis, voor het eerst in handen kreeg, viel me als illustratie liefhebber meteen op hoe mooi het boek eruitzag en hoeveel werk erin zit.
Lees verder

Het verhaal over Hannah en Mathias is een warm verhaal. Je wordt meegenomen in een fantasiewereld. Het deed me denken aan de bekende sprookjes of de verhalen van Roald Dahl. Het is zo kleurrijk en vol mooie momenten.
Lees verder

Shelley en Hannelore raken met dit boek fundamentele thema’s in het leven, maar doen dit met zo’n zachtheid en finesse, dat zelfs de donkerste passages in het bos veilig voelen. Het boek is als een kus op de ziel.
Lees verder

Ik ben samen met Briony van den Bussche bezig met de ontwikkeling van een nieuw educatief systeem dat het huidige moet vervangen en het potentieel in elk kind moet ontwaken. Dit boek past daar precies in, chapeau!
Lees verder

Bestel het boek